ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το μόνο αξιοθέατο του νησιού που κάθε μέρα είναι διαφορετικό από την προηγούμενη. Τα χρώματα του ουρανού έχουν τόσες αποχρώσεις που είναι αδύνατον σε κάποιον να τις ξεχωρίσει με τον τρόπου που μπλέκονται μεταξύ τους.

Το καλύτερο σημείο για να απολαύσει κάποιος το ηλιοβασίλεμα είναι το Veranda View. Στις βεράντες, με ένα cocktail στο χέρι και παρέα με τον έρωτα της ζωής σου.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα Δωμάτια Μας

Ανακαλύψτε τα δωμάτια του Veranda View και απολαύστε τη διαμονή σας

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η ιστορία της Σαντορίνης στον οίνο ξεκινάει το 2000 π.Χ. σύμφωνα με τα ευρήματα στην προϊστορική πόλη του Ακρωτηρίου, όπου ανακαλύφθηκαν αγγεία μεταφοράς και φύλαξης οίνου, διακοσμημένα με περίτεχνες παραστάσεις σταφυλιών. Οι αμπελώνες της Σαντορίνης είναι οι αρχαιότεροι του κόσμου.

Η καλντέρα της Σαντορίνης, με τους αιγαιοπελαγίτικους ισχυρούς ανέμους και τον δυνατό ήλιο, δημιουργεί ένα ξηρό κλίμα για τα υπεραιωνόβια αμπέλια, τα οποία προστατευμένα στην παραδοσιακή κουλούρα, ποτίζονται από την νυχτερινή θαλάσσια υγρασία.

Η ηφαιστειακή γη της Σαντορίνης δίνει στα κρασιά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μια επίσκεψη σε ένα οινοποιείο, για να δείτε την παραδοσιακή καλλιέργεια του αμπελιού και την οινοποίηση, και να δοκιμάστε κάποια ΟΠΑΠ κρασιά του νησιού είναι εμπειρία.