ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιοθέατα στη Σαντορίνη είναι και οι παραλίες της Σαντορίνης! Σκέφτεσαι: Τι να δω στην Σαντορίνη και αμέσως το μυαλό σου πηγαίνει στο ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα. Η Σαντορίνη όμως έχει πολλά για να ανακαλύψεις, όπως για παράδειγμα τις παραλίες της.  Αν η σελήνη είχε παραλίες τότε θα ήταν ίδιες με αυτές της Σαντορίνης.

Η σκέψη και μόνο πως μπορείς να κολυμπήσεις σε νερά ηφαιστείου, σε έναν τόσο περίπλοκο και πρόσφατα σχηματισμένο βυθό είναι σίγουρα εξωπραγματική όπως και το κάθε τι στη Σαντορίνη. Το μπλε της θάλασσας του Αιγαίου σε συνδυασμό με τα μοναδικά πετρώματα της ξηράς, από το σκούρο καφέ, σχεδόν κατάμαυρο του ηφαιστείου, στις αποχρώσεις της ώχρας, ακόμα και του κόκκινου, συμπληρώνουν μια εικόνα σχεδόν μοναδική.

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η Κόκκινη Παραλία λέγεται κόκκινη γιατί όσο δύσκολο και αν είναι για να το ιστέχει κάποιος είναι στα αλήθεια κόκκινη! Αποτελεί ένα αξιοθέατο της φύσης και ξεδιπλώνεται πίσω από μια σειρά από μονόλιθους λάβας!

Είναι μία σπάνια στον κόσμο παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο bucket list. Ο ιδιαίτερος μορφολογικός χαρακτήρας της Κόκκινης Παραλίας την καθιστούν ως μια από τις πιο σαγηνευτικές παραλίες στον κόσμο. Το μαύρο βουνό διαδέχεται το κόκκινο χρώμα της παραλία ενώ τα μπλε κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα Δωμάτια Μας

Ανακαλύψτε τα δωμάτια του Veranda View και απολαύστε τη διαμονή σας

Η ΑΣΠΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η Άσπρη Παραλία, με το μοναδικό για το νησί λευκό τοπίο. Τα βράχια έχουν διατηρήσει μια τέτοια απόχρωση, που κάνει την παραλία πολύ ξεχωριστή συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα χρώματα που επικρατούν στη Σαντορίνη εξ αιτίας του ηφαιστείου.

Οι λευκοί βράχοι και τα ηφαιστιογενή πετρώματα, κατά κύριο λόγο από ελαφρόπετρα, δημιουργούν ευφάνταστους σχηματισμούς που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Τα πεντακάθαρα και γαλανά νερά της κάνουν τη θάλασσα δελεαστική για βουτιές.

Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΚΑΜΑΡΙ)

Η φυσική ομορφιά που έχτισε η φύση εδώ και χιλιάδες χρόνια ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτιά του επισκέπτη στη Μαύρη παραλία, η οποία είναι μοναδική στο είδος της. Οι μαύροι βράχοι βουτούν στο μπλε του Αιγαίου και η ομορφιά είναι ασύγκριτη.

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό πανέμορφο που αποτελεί από μόνο του αξιοθέατο.